Seti tre pjesësh i lodrave rrotulluese për bebe

€5.90

Nuk është më në dispozicion

Informacioni i produktit
Këto lodra rrotulluese ofrojnë stimulim vizual dhe dëgjimor për bebet. Kur lodrat rrotullohen, ato tërheqin vëmendjen e bebes dhe nxisin zhvillimin shqisor.

 Bebet mund të përpiqen të prekin ose kapin lodrat që rrotullohen, gjë që përmirëson koordinimin e tyre sy-dorë dhe aftësitë e shkëlqyera motorike.

 Ky set i lodrave rrotulluese është i dizajnuar për të sjellë argëtim për fëmijën tuaj në situata të ndryshme. Lodrat janë të përshtatshme për t'u vendosur në banjë gjatë kohës së larjes së fëmijës. Kur udhëtoni me fëmijën tuaj, këto lodra janë ideale për t'u vendosur në dritaren e makinës. Gjatë udhëtimit në aeroplan, këto lodra janë gjithashtu shumë të përshtatshme.
Numri i produktit: MS10017