Seti i lodrave tre pjesësh nga druri

€6.00

Informacioni i produktit
Ky set i lodrave përfshin blloqe nga druri me kornizë, instrument muzikore nga druri dhe vetura nga druri, duke luajtur fëmija mund të zhvilloj shumë aftësi si:

Kubët ose Blloqet: blloqet nga druri janë një pjesë themelore e lodrave për fëmijë, janë të ndryshme në madhësi, duke lejuar fëmijët të ndërtojnë dhe krijojnë struktura të ndryshme.

Zhvillimi i Aftësive Auditive: duke përdorur lodren që krijon tinguj të muzikës, fëmijët zhvillojnë aftësinë e tyre auditive. Ata mësojnë të njohin dhe të dallonin ndryshimet në tinguj.

Mësimi i Koordinimit Motorik: përdorimi i lodrave nga druri për të prodhuar tinguj të muzikës kërkon koordinim midis lëvizjeve të duarve dhe gishtave. Kjo ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike fine.

Ndihma në Zhvillimin e Aftësive Sociale: Kur fëmijët luajnë me setin e lodrave, ata mund të ndajnë ide dhe të bashkëpunojnë në loje. Kjo ndihmon në zhvillimin e aftësive sociale dhe bashkëpunuese.
Numri i produktit: MS10012