Seti dy pjesësh i lodrave Montessori nga druri

€9.90

Informacioni i produktit
Zhvillimi Motorik: Lodrat nga druri, siç janë të dizajnuara në metodën Montessori, ofrojnë një mundësi për zhvillimin e aftësive motorike të fëmijëve. Lodrat që mund të levizin, ndihmojnë në forcimin e muskujve dhe koordinimin e syve dhe dorës.

 Stimulimi i Zhvillimit Sensitiv:
Instrumentet muzikore Montessori inkurajojnë zhvillimin e aftësisë auditive dhe sensitivitetit për tingujt. Fëmijët mësojnë të njohin dhe të dallojnë tingujt e ndryshëm, duke u ndihmuar në perceptimin dhe kuptimin e zhurmës.
Numri i produktit: MS10021