Libri “Nga Shtatzënia deri në Lindje”
E kam shkruar këtë libër me shumë dashuri dhe kujdes të veçantë për çdo grua që është duke kaluar fazën e shtatzënisë. Përvoja ime si nënë më ka ndihmuar të kuptoj sfidat dhe emocionet e kësaj periudhe të veçantë duke më frymëzuar të punoj më shumë rreth këtij libri.Libri “Nga Shtatzënia deri në Lindje” përmban informacione dhe këshilla të vlefshme për gjithë fazën e shtatzënisë, duke filluar nga momenti kur kuptoni se jeni shtatzënë deri te momenti i lindjes së foshnjës tuaj.Bazuar në përvojën time personale dhe studimet e mija në fushën e psikologjis jam përpjekur të ofroj këshilla të rëndësishme, veçanërisht në lidhje me ndryshimet emocionale të gruas gjatë dhe pas shtatzënisë.Disa nga temat që trajtohen në libër janë:* Shenjat e para të shtatzënisë* Çfarë duhet të keni parasysh gjatë shtatzënisë?* Tabela e shtatzënisë sipas javëve* Ndryshimet emocionale* Aktiviteti fizik (ushtrimet) gjatë shtatzënisë* Cilat ushqime janë të shëndetshme në shtatzëni* Problemet gjatë shtatzënisë dhe kur duhet të konsultoheni me mjekun* Menaxhimi i ankthit dhe depresionit gjatë dhe pas shtatzënisë* Ruajtja e një marrëdhënie të shëndoshë në çift* Informacione rreth lindjes me operacion* Këshilla për veten pas shtatzënisë, dhe shumë të tjera.E kuptoj që çdo grua ka një rrugëtim unik gjatë shtatzënisë, por besoj se ky libër do t’ju ofrojë mbështetjen e duhur me këshilla dhe informacione të nevojshme.
€12.90
Qant dore me kulet për nënat
Qant dore me kulet e dizajnuar për nënat. Qanta është i përshtatshëm për të mbajtur gjësendet personale të nënës, gjithashtu ka hapësirë të mjaftueshme për lodrat e preferuara të fëmijës që ti merrni me vete kudo që shkoni. Qanta është ideal për stinën e verës, plazh, piknik ose në parkun e lodrave për fëmijë.
€11.90