Lodra shporta me fruta dhe pajisje te kuzhinës

€6.00

Informacioni i produktit
Lojë me imagjinatë: Këto lodra nxisin lojën imagjinative dhe krijuese, duke i lejuar fëmijët të pretendojnë se janë duke gatuar ose duke përgatitur ushqim. Kjo lloj loje ndihmon në zhvillimin e aftësive gjuhësore, aftësive sociale dhe aftësive për zgjidhjen e problemeve ndërsa përfshihen në skenarë të lojës me role.

 Aftësitë e shkëlqyera motorike: Prerja e frutave dhe perimeve plastike me thika lodër mund t'i ndihmojë fëmijët të zhvillojnë aftësitë e tyre të shkëlqyera motorike dhe koordinimin e syve dhe dorës. Ky aktivitet përfshin lëvizje të sakta dhe manipulim të objekteve, gjë që është e dobishme për zhvillimin fizik.

 Mësoni rreth ushqimit: Nëpërmjet lojës me këto lodra, fëmijët mund të mësojnë për lloje të ndryshme frutave ngjyrat, format dhe emrat e tyre. Kjo mund të nxisë një interes për ushqimin shëndetshëm.
Numri i produktit: MS10020