Lodra puzzle nga druri me formë të numërave

€5.90

Nuk është më në dispozicion

Informacioni i produktit

Lodra puzzle nga druri me ngjyra dhe forma të numërave është një loder e duhur për të ndihmuar fëmijët në zhvillimin e aftësive motorike fine, si dhe për të stimuluar kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijës.

 

Nëpërmjet lidhjes së pjesëve të puzzles, fëmijët mësojnë të emërtojnë numrat, gjithashtu mësojn  koordinimin sy duar, përmirësojnë aftësitë e tyre gjuhësore dhe zhvillojnë aftësitë e tyre kognitive.

Numri i produktit: SW10000