Lodra puzzle nga druri me formë të mjeteve të transportit

€5.90

Nuk është më në dispozicion

Informacioni i produktit
Lodra puzzle nga druri me ngjyra dhe forma tëmjeteve të transportit është një loder e duhur për të ndihmuar fëmijët në zhvillimin e aftësive motorike fine, si dhe për të stimuluar kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijës.

Nëpërmjet lidhjes së pjesëve të puzzles, fëmijët mësojnë të emërtojnë mjetet e transportit, gjithashtu mësojn koordinimin sy duar, përmirësojnë aftësitë e tyre gjuhësore dhe zhvillojnë aftësitë e tyre kognitive.
Numri i produktit: SW10002