Lodra puzzle nga druri me formë të kafshëve

€5.90

Në dispozicion, koha e dorëzimit: 1-3 ditë

Informacioni i produktit
Lodra puzzle nga druri me ngjyra dhe forma të kafshëve është një loder e duhur për të ndihmuar fëmijët në zhvillimin e aftësive motorike fine, si dhe për të stimuluar kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijës.

Nëpërmjet lidhjes së pjesëve të puzzles, fëmijët mësojnë të emërtojnë kafshët, gjithashtu mësojn koordinimin sy duar, përmirësojnë aftësitë e tyre gjuhësore dhe zhvillojnë aftësitë e tyre kognitive.

Numri i produktit: SW10003