Lodra puzzle nga druri me formë të kafshëve të detit

€5.90

Në dispozicion, koha e dorëzimit: 1-3 ditë

Informacioni i produktit
Lodra puzzle nga druri me ngjyra dhe forma të kafshëve të detit është një loder e duhur për të ndihmuar fëmijët në zhvillimin e aftësive motorike fine, si dhe për të stimuluar kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijës.

Nëpërmjet lidhjes së pjesëve të puzzles, fëmijët mësojnë të emërtojnë kafshët e detit, gjithashtu mësojn koordinimin sy duar, përmirësojnë aftësitë e tyre gjuhësore dhe zhvillojnë aftësitë e tyre kognitive.
Numri i produktit: SW10004