Lodra puzzle nga druri me formë të frutave

€5.90

Nuk është më në dispozicion

Informacioni i produktit

Lodra puzzle nga druri me ngjyra dhe forma të frutave është një loder e duhur për të ndihmuar fëmijët në zhvillimin e aftësive motorike fine, si dhe për të stimuluar kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijës.

 Nëpërmjet lidhjes së pjesëve të puzzles, fëmijët mësojnë të emërtojnë frutat, gjithashtu mësojn koordinimin sy duar, përmirësojnë aftësitë e tyre gjuhësore dhe zhvillojnë aftësitë e tyre kognitive.

Numri i produktit: SW10001