Lodra puzzle nga druri me formë të dinozaurave

€5.90

Informacioni i produktit
Lodra puzzle nga druri me ngjyra dhe forma të dinozaurave është një loder e duhur për të ndihmuar fëmijët në zhvillimin e aftësive motorike fine, si dhe për të stimuluar kreativitetin dhe imagjinatën e fëmijës.

Nëpërmjet lidhjes së pjesëve të puzzles, fëmijët mësojn koordinimin sy duar, përmirësojnë aftësitë e tyre gjuhësore dhe zhvillojnë aftësitë e tyre kognitive.
Numri i produktit: SW10005