Lodra puzzle me tinguj dhe forma të mjeteve të transportit

€5.00

Informacioni i produktit
Identifikimi i Formave dhe Ngjyrave: lodra puzzle me tinguj dhe forma të mjeteve të transportit ndihmonë fëmijët të identifikojnë dhe të njohin formën dhe ngjyrën e mjeteve të transportit. Kjo ndihmon në zhvillimin e aftësive kognitive të fëmijëve.

 Zhvillimi i Aftësive Motorike: duke vendosur pjesët e puzzle në vendin e duhur, fëmijët zhvillojnë aftësitë motorike nyjet dorës dhe gishtërinjeve.

 Edukimi mbi Mjetet e Transportit: Lodrat puzzle me tinguj të mjetëve të transportit mund të jenë një mjet i shkëlqyeshëm për të mësuar fëmijët rreth llojeve të ndryshme të mjeteve të transportit, duke përfshirë makinat, autobusin, anijën etj.
Numri i produktit: MS10013