Lodra puzzle me tinguj dhe forma të kafshëve

€5.00

Nuk është më në dispozicion

Informacioni i produktit
Lodra puzzle me tinguj të kafshëve ka shume vlera dhe përfitime në zhvillimin e fëmijëve. Këtu janë disa arsye pse mund të konsiderohet e rëndësishme kjo loder për fëmijët:

 Zhvillim i Aftësive Motorike: duke vendosur pjesët e puzzle në vendin e duhur, fëmijët zhvillojnë aftësitë motorike nyjet dorës dhe gishtërinjeve.

Zhvillim i Aftësive Kognitive: duke vendosur pjeset e puzzle në vendin e duhur, fëmijët zhvillojnë aftësi kognitive si perceptimi, klasifikimi, dhe ndërlidhje të ideve.

Stimulim i Kreativitetit dhe Fantazisë: loderat puzzle me tinguj të kafshëve mund të ndihmojn në stimulimin e kreativitetit dhe fantazisë së fëmijëve.

Edukimit Mbi Kafshët: përveç zhvillimit të aftësive zhvillimore, loderat puzzle me tinguj te kafshëve mund të shërbejnë si mjet i mirë për të mësuar mbi kafshët. lodra mund të ndihmoj fëmijët të njohin llojet e ndryshme të kafshëve, karakteristikat e tyre dhe mjediset ku ata jetojnë.

 Stimulim Social: kur fëmijët luajn me loderat puzzle me tinguj të kafshëve, ata mund të zhvillojnë aftësitë sociale dhe bashkëpunuese. Ata mund të ndajnë ide, të ndihmojn njëri-tjetrin dhe të komunikonin për të zgjidhur “problemin“ se ku të vendosin format puzzle.
Numri i produktit: MS10014