Lodra puzzle me numra

€6.00

Informacioni i produktit
Lodra puzzle me numra është një loder edukative për të ndihmuar fëmijët në mësimin e numrave dhe zhvillimin e aftësive koordinuese.

Mëson numrat: puzzle me numra është një loder e shkëlqyeshëm për të mësuar numrat nga 1 deri në 20. Fëmijët mund të ndërveprojnë me numrat, duke i vendosur në vendin e duhur nëpër puzzle dhe duke zhvilluar njohurinë e tyre numerike.

 Zhvillim i motorikes: pjesët e puzzle janë të përshtatshme për zhvillimin e aftësitë motorike të fëmijëve. Ata duhet të koordinohen për të vendosur çdo pjesë në vendin e duhur.

 Favorizon pavarësinë: përdorimi i puzzle-ve përmirëson aftësinë e fëmijëve për të punuar vetëm. Ata mësojnë të veprojnë në mënyrë të pavarur gjatë lojës.

 Favorizon nxitjen në mësim: nëpërmjet lojërave Montessori, fëmijët mësojnë duke luajtur. Kjo loder argetuese nxit kureshtjen dhe motivimin e tyre për të mësuar.
Numri i produktit: MS10015