Lodra puzzle me forma të ndryshme

€5.00

Informacioni i produktit
Lodra me forma ndikon në zhvillimin e mirë të fëmijës. Këto lloje lodrash ofrojnë një gamë të gjerë përfitimesh:

 Zhvillimi i Aftësive Motorike: kjo loder nxit fëmijët të vendosin pjesët në vendin e duhur, duke ndihmuar në zhvillimin e aftësive motorike, levizjen e dores dhe gishtërinjëve.

Mësimi i Formave: përdorimi i lodrave me forma ndihmon fëmijët të njohin dhe të mësojnë rreth formave bazë si rreth, katror, trekëndësh, etj. Kjo mund të përdoret si një mjet i shkëlqyeshëm për ta bërë mësimin e formave më argëtues.

Zhvillimi Kognitiv: për të vendosur formën e duhur në kornizë, fëmijët duhet të përdorin mendimin e tyre kreativ dhe logjik, kështu ndihmon në zhvillimin e aftësive kognitive.

 Ndihma në Mësimin e Ngjyrave: lodra me forma përmban ngjyra të ndryshme. Gjatë lojes nxit fëmijët të njohin dhe të mësojnë ngjyrat në një mënyrë argëtuese.
Numri i produktit: MS10011