Lodra në formë të orës

€5.50

Informacioni i produktit
Lodra edukative Montessori është një loder shumë efektiv për të ndihmuar fëmijët në mësimin e orës. Këtu janë disa arsye pse kjo loder është e rëndësishme për zhvillimin e fëmijës.

 Metoda e mësimit aktive: lodra Montessori në formë të orës inkurajonë mësimin aktive duke lejuar fëmijën të angazhohet fizikisht në mësimin e orës. Fëmija mund të luaj dhe njëkohësisht të mësojë.

Zhvillimi i aftësive motorike fine: për të mësuar orën, fëmijët duhet të vendosin format e numërav ne korniz, kjo ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike fine, duke përmirësuar koordinimin e tyre dhe aftësinë për të përdorur gishtat.

Njohja e koncepteve kohore: lodrat Montessori në formë të orës janë projektuar për të ndihmuar fëmijët të kuptojnë konceptet kohore në mënyrë konkrete. Përdorimi i ndërthurjeve dhe shifrave nëpërmjet lodres bën të mundur që fëmija të perceptojë dhe të kuptojë kohën në një mënyrë praktike dhe vizuale.
Numri i produktit: MS10010