Lodra me blloqe

€6.00

Informacioni i produktit
Lodra me blloqe e ndarë sipas ngjyrës është një nga llojet më të njohura të lodrave edukative për fëmijë.

Zhvillimi i Aftësive Motorike: Fëmijët duke vendosur blloqet për të krijuar strukturën e duhur të lodres i ndihmon në zhvillimin e aftësive motorike levizjen e dores dhe gishtërinjeve.

Zhvillimi Kognitiv: Fëmijët duke perdorur mendimin e tyre kreativ dhe logjik për të përcaktuar se si të ndërtojnë dhe shkatërrojnë strukturat me blloqe i nxit zhvillimin e aftësive kognitive, të menduarit.

Stimulimi i Kreativitetit dhe Imagjinatës: Fëmijët mund të përdorin blloqet për të krijuar struktura dhe modele të tyre, duke zhvilluar kreativitetin dhe imagjinatën e tyre.

Mësimi i Ngjyrave: Lodrat me blloqe të ndara sipas ngjyrës ndihmojnë fëmijët të njohin dhe të mësojnë ngjyrat në një mënyrë vizuale dhe interaktive.
Numri i produktit: MS10008