Libri “Hëna dhe Yjet e vegjël”

€6.90

Në dispozicion, koha e dorëzimit: 1-3 ditë

Informacioni i produktit
Ky libër është i dizajnuar për fëmijët nga muaji 9+ duke ofruar një rutinë pozitive para gjumit.
Faqet përmbajtëse janë të mbushura me figura dhe ngjyra tërheqëse që janë të përshtatshme për sytë dhe imagjinatën e fëmijës në këtë moshë.
Libri nxit dhe stimulon një ndjenjë të hershme të dashurisë për librin te fëmijët, duke krijuar një bazë të fortë për një marrëdhënie të gjatë dhe të suksesshme me botën e librave.
Numri i produktit: SW10006